Možnosti nového využití industriálních památek na Kladensku - Vurbsová, Eva; Kouba, Vojtěch, 1983-; Patočka, Jiří, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zaměřuje na průmyslové dědictví na Kladensku. Popisuje historii města i vznik a rozvoj průmyslu v regionu. Práce se věnuje několika vybraným industriálním objektům, jejich historii a současnému využití. Hlavní část práce se zabývá průmyslovou zónou Kladno-východ, analyzuje majetkoprávní vztahy, které v areálu panují, a také ekologické zátěže v areálu a možnosti jejich odstranění. Práce se dále zaměřuje na možnosti nového využití průmyslového areálu, hledá inspiraci v již zrevitalizovaných objektech industriální architektury u nás i ve světě.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses