Propagace a marketingové strategie kulturní instituce Chodovská tvrz - Tomšíčková, Tereza; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Ve své bakalářské práci se zabývám marketingem a způsoby propagace činností kulturní neziskové organizace Chodovská tvrz. V teoretickém základu se nejprve věnuji definici marketingu a souvisejících pojmů obecně a následně rozebírám specifika aplikace marketingu z hlediska neziskového sektoru. Teoretickou část uzavírá kapitola věnující se obecné charakteristice pojmů lokální kultury. Praktická část této práce představí historii a současnou situaci na Chodovské tvrzi. Další kapitoly se zabývají marketingem této instituce -- popisuji nástroje marketingového mixu tvrze, uvádí formu vztahů s veřejností (Public relations) a strukturu finančních zdrojů marketingu. Následně přibližují specifika marketingu podle konkrétních projektů a uvádí doporučení pro zlepšení. Praktickou část zakončuje charakteristika lokálního kulturního prostředí této organizace.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses