Porovnání českých účetních předpisů a US GAAP v oblasti oběžných aktiv - Přibyl, Josef; Ďurianová, Gabriela; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce popisuje a vysvětluje základní rozdíly v účtování oběžného majetku podle českých předpisů a US GAAP. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část se věnuje procesu vydávání českých pravidel a US GAAP. Druhá část popisuje účtování o oběžném majetku dle českých účetních pravidel a třetí dle US GAAP. A čtvrtá kapitola modeluje aplikaci pravidel US GAAP na oběžný majetek konkrétní firmy.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses