Porovnání IFRS a českých účetních předpisů v oblasti dlouhodobého hmotného majetku - Kratochvílová, Monika; Ďurianová, Gabriela; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zabývá oblastí dlouhodobého hmotného majetku z hlediska Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a z hlediska českých účetních předpisů. Nejdříve práce popisuje přístup obou úprav k problematice dlouhodobého hmotného majetku a následně obě úpravy porovnává a poukazuje na nejvýznamnější rozdílnosti mezi nimi.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses