Kontrola a odhalování neoprávněného nakldání s aktivy kasin - Ledinská, Kateřina; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zabývá kontrolou a odhalováním neoprávněného nakládání s aktivy kasin. V souladu s hlavním cílem je práce rozdělena do čtyř částí. První část definuje regulující a regulované subjekty, neboli kasina a orgány státního dozoru. Následující část vymezuje aktiva a vybrané formy neoprávněného nakládání s nimi v kasinech, doplněné o případy, kdy jsou vedle zaměstnanců kasin pachateli sami provozovatelé. Třetí část vychází ze dvou předchozích částí a věnuje se popisu kontrol kasin v praxi. Kontroly jsou zde nejprve členěny na kontroly prováděné řídícími pracovníky kasin a kontroly vykonávané orgány státního dozoru, a následně vzájemně porovnány. Pro srovnání obou kontrolních systémů je zde doplněn fiktivní příklad návaznosti prvotní evidence kasin na protokol o kontrole. Poslední část stanovuje právní rámec všech předcházejících částí.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses