Mandatorní výdaje v ČR a politika zaměstnanosti - Kenixtul, Nelli; Urbánek, Václav; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Táto práce projednává o mandatorních výdajích v České Republice. První část práce obsahuje vymezení a charakteristiku mandatorních výdajů, zkoumá jejich vývojové trendy. Druhá část práce je zaměřena na jednu ze složek mandatorních výdajů a to statní politika zaměstnanosti, přičemž hlavní důraz je kladen na její pasivní složku - podpory v nezaměstnanosti. Třetí část pojednává možné opatřeni vedoucí ke sníženi podpor v nezaměstnaností.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses