Současné proměny územního plánu Hradce Králové - Skipalová, Lucie; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šulcová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se věnuje současnému procesu tvorby územního plánu Hradce Králové. Práce vychází z územně plánovacích dokumentů, dostupných zdrojů a literatury. Teoretická část popisuje vývoj urbanismu města a současný stav územního plánování v Hradci Králové; zkoumá využití moderních trendů územního plánování v Zadání územního plánu Hradce Králové. Praktická část se zaměřuje na vybraná problematická témata řešeného území a nastiňuje možný vývoj města.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses