Analýza investičných pyramídových hier - Rácz, Pavel (2012)
Bakalárska práca je zameraná na analýzu investičných pyramidových hier a ich dopad na jej účastníkov. Táto práca by mala oboznámiť čitateľov s pojmovým aparátom a informovať ich, ako odhaliť pyramídovú hru alebo jej variácie. Ďalej si ukážeme, ako sú pyramídové hry definované v legislatívnom systéme Českej republiky a USA. Nakoniec nasimulujem konkrétnu pyramídovú hru s vymedzenými predpokladmi.