Analýza investičných pyramídových hier - Rácz, Pavel; Musílek, Petr, 1965-; Stádník, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalárska práca je zameraná na analýzu investičných pyramidových hier a ich dopad na jej účastníkov. Táto práca by mala oboznámiť čitateľov s pojmovým aparátom a informovať ich, ako odhaliť pyramídovú hru alebo jej variácie. Ďalej si ukážeme, ako sú pyramídové hry definované v legislatívnom systéme Českej republiky a USA. Nakoniec nasimulujem konkrétnu pyramídovú hru s vymedzenými predpokladmi.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses