Analýza pojištění motorových vozidel - Tvrdá, Pavla; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se soustředí na analýzu pojištění motorových vozidel na českém trhu. Porovnává nabídky 13 pojišťoven poskytující povinné ručení, havarijní pojištění nebo kombinovaný produkt. Toto téma je aktuální, neboť pojišťovny se snaží držet krok s konkurencí různými variantami pojištění, šitými přímo na zákazníky. Přínosem této práce je lepší orientace na českém trhu pojištění motorových vozidel, informace o vhodnosti kombinovaného produktu. Přesto, že pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel je ze zákona povinné, 200 -- 300 tisíc motorových vozidel je provozováno bez platného pojištění. Téma je velice podstatné pro každého, kdo provozuje motorové vozidlo a chce dosáhnout nejlepšího řešení komplexního pojištění vozidla.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses