Trendy v zadlužování českých domácností - Kubátová, Klára; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Gruber, Petr, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá zadlužováním domácností v České republice. Nejprve jsou vysvětlena specifika spotřebitelských a hypotečních úvěrů, které jsou domácnostmi využívány nejhojněji. Hlavním předmětem práce jsou následující dvě kapitoly, ve kterých je analyzován vývoj a struktura zadlužování českých domácností v posledních letech, stejně jako jsou zhodnoceny vybrané faktory, které na vývoj zadlužování domácností působí. V poslední části se práce věnuje otázce předluženosti a problematice osobních bankrotů, jejichž využívání se v poslední době rozmohlo.
Vedoucí práce: Miroslav Tuček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses