Opce a analýza opční strategie Straddle Strangle - Černocký, Jan (2012)
Práce se zaměřuje na opční strategii Straddle Strangle s důrazem na praktickou stránku její problematiky. V úvodu jsou vysvětleny základy teorie opcí a vlivy, které působí na jejich hodnotu. Následuje představení nesměrových opčních strategií a detailní popis přístupů k strategii Straddle Strangle. V závěru je strategie aplikována v tržních podmínkách a výsledky jsou analyzovány.