Opce a analýza opční strategie Straddle Strangle - Černocký, Jan; Witzany, Jiří, 1966-; Polák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zaměřuje na opční strategii Straddle Strangle s důrazem na praktickou stránku její problematiky. V úvodu jsou vysvětleny základy teorie opcí a vlivy, které působí na jejich hodnotu. Následuje představení nesměrových opčních strategií a detailní popis přístupů k strategii Straddle Strangle. V závěru je strategie aplikována v tržních podmínkách a výsledky jsou analyzovány.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses