Exchange-Traded Funds z pohľadu investora - Víťazka, Peter; Witzany, Jiří, 1966-; Pumprová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalárska práca sa zaoberá popisom moderného produktu exchange traded funds alebo burzovo obchodovateľných fondov. Práca približuje vlastnosti, vývoj a fungovanie nového investičného nástroja. Je v nej sprehľadnená orientácia v téme a rozoberá výhody a riziká v komparácii so zvoleným produktom pre investora. Účelom poslednej analytickej časti je načrtnúť vytvorenie korunového ETF naviazaného na index PX. Práca prináša podklady pre možnosti zavedenia tohto plánu.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses