Návrh databáze pro e-shop - Chmelíček, Jiří; Palovská, Helena, 1959-; Tomášková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem této práce je návrh databáze pro internetový obchod neboli e-shop. Přičemž navržená databáze nebude závislá na charakteru prodávaného zboží a bude pokrývat všechny oblasti běžně provozovaných e-shopů. Zpočátku práce se stanoví požadavky na funkcionalitu e-shopu, které ukážou, co vše musí takový e-shop umět. Tyto požadavky se následně analyzují, na základě analýzy se navrhne odpovídající databázový model a provede se implementace pomocí databáze. Vhodnost a funkčnost navrženého modelu se ověří na testovacích datech za použití konkrétního databázového systému MySQL.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses