Investiční a spořící možnosti pro různé typy domácností - Kozub, Ondřej (2012)
Cílem této práce je poskytnout přímé srovnání veškerých spořících a investičních možností pro různé typy domácností z hlediska drobných investorů. Zejména v praktické části jde o podložení teoretických informací skutečnými fakty, kterými jsou různé statistiky, autorovy názory a hypotézy, popřípadě doporučení z řad odborníků, kterými jsou jednotliví finanční specialisté.