Investiční a spořící možnosti pro různé typy domácností - Kozub, Ondřej; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je poskytnout přímé srovnání veškerých spořících a investičních možností pro různé typy domácností z hlediska drobných investorů. Zejména v praktické části jde o podložení teoretických informací skutečnými fakty, kterými jsou různé statistiky, autorovy názory a hypotézy, popřípadě doporučení z řad odborníků, kterými jsou jednotliví finanční specialisté.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses