Daňové aspekty vybrané firmy nebo organizace - Moravec, Luboš; Vítek, Leoš, 1970-; Bauernöplová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce je zaměřena na daňové aspekty společnosti Továrna hasicí techniky, s.r.o. Hlavní cíl práce je popsat a analyzovat stav a vývoj daňové povinnosti společnosti. V jednotlivých podkapitolách jsou popsány nejdříve teoretické aspekty určité daně a pak praktická část, která se věnuje konkrétní dani u vybrané společnosti. Popsány jsou daň z příjmu právnických osob, daň z přidané hodnoty, daň z nemovitostí a silniční daň. Práce také obsahuje popis metodiky na výpočet celkového daňového zatížení firmy a následnou aplikaci této metodiky na vybranou společnost.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses