Starobné dôchodky v ČR- vývoj a príčiny zmien - Breciková, Ľubomíra; Urbánek, Václav; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cieľom tejto práce je na základe pozorovania (tj. z vykazovaných dát ČŠÚ, ŠÚSR a dostupných informácií) analyzovať vplyv jednotlivých reforiem na bilanciu dôchodkového účtu (z makroekonomické hľadiska) s úmyslom poukázať na najvýznamnejšie zmeny a ich (skutočné)príčiny. Následne porovnať priebeh reformy v Českej republiky a na Slovensku.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses