Aplikace vnitropodnikových cen v konkrétním podniku - Bedřichová, Eva (2012)
Předmětem diplomové práce "Aplikace vnitropodnikových cen v konkrétním podniku" je způsob zúčtování a ocenění vnitropodnikových výkonů. V praktické části jsem se zaměřila na popis vnitropodnikových výkonů, vnitropodnikové ceny, kterou jsou tyto interní výkony oceněné a jejich následné zúčtování. Na základě analýzy současného stavu nastavení vnitropodnikových cen ve vybraném podniku je cílem mé práce nalézt řešení, která by mohla tomuto podniku přinést nižší náklady a vyšší výkony.