Aplikace vnitropodnikových cen v konkrétním podniku - Bedřichová, Eva; Roun, Vlastimil; Kratochvíl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Předmětem diplomové práce "Aplikace vnitropodnikových cen v konkrétním podniku" je způsob zúčtování a ocenění vnitropodnikových výkonů. V praktické části jsem se zaměřila na popis vnitropodnikových výkonů, vnitropodnikové ceny, kterou jsou tyto interní výkony oceněné a jejich následné zúčtování. Na základě analýzy současného stavu nastavení vnitropodnikových cen ve vybraném podniku je cílem mé práce nalézt řešení, která by mohla tomuto podniku přinést nižší náklady a vyšší výkony.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses