Finanční analýza podniku ZNOVÍN ZNOJMO, a. s. - Šmolík, Jiří; Špička, Jindřich, 1981-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářská práce je posoudit finanční situaci vinařské akciové společnosti ZNOVÍN ZNOJMO pomocí absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, analýzy bankrotních a bonitních modelů, pyramidového rozkladu rentability vlastního kapitálu. Finanční zdraví podniku je dále srovnáno s obratově největšími konkurenty v odvětví. Finanční analýza vychází z dat výročních zpráv, které podnik vydal mezi léty 2005-2010, a je určena především pro investora.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses