Finanční analýza společnosti NYPRO hutní prodej, a.s. - Hrušková, Veronika; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je finanční analýza a posouzení zdraví společnosti NYPRO hutní prodej, a.s. z pohledu externích uživatelů výkazů. Součástí práce je zjištění silných a slabých stránek společnosti, ale také odhadnutí finančního zdraví pomocí bonitních a bankrotních modelů. Finanční analýza je zpracována za období od roku 2006 až po rok 2010.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses