Specifika jednání s čínským obchodním partnerem - Lin, Bei Zhen; Švecová, Lenka; Pechová, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce bylo popsat zvláštnosti obchodního jednání s čínskými partnery, na základě dotazníkového šetření anylyzovat zkušenosti českých obchodníků s čínským partnerem a následně doporučení pro takováto jednání. Práce je rozdělená na tři velké úseky. V první části jsou obecné kapitoly o geografických, demografických a sociálních podmínkách jako východiska. Druhá část se zabývá obchodními zvyklostmi a specifikami jednání. Ve třetím úseku se zaměřuje na praktické části, ve kterých jsou prozkoumané zkušenosti českých firem na čínském trhu a jejich zkušenosti s čínskými partnery.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses