Řešení krize eurozóny vyvolané strukturálním deficitem a dopady na strukturu periferie-jádro - Peťko, Dominik; Druláková, Radka, 1973-; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Za krizí eurozóny stojí strukturální problémy a následná ztráta důvěry. To má dopad na vztahy v rámci eurozóny i mimo ni. Zkoumány jsou reakce politických lídrů, Evropské centrální banky i vlád periferních zemí. Důraz je kladen na specifické postavení Francie a Německa a jejich vztahy.
Vedoucí práce: Radka Druláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses