Česko - kubánské vztahy se zaměřením na ekonomickou diplomacii - Jakubec, Aleš; Veselý, Zdeněk, 1950-; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se soustředí na vývoj bilaterálních vztahů mezi Českou republikou a Kubou se zaměřením na ekonomickou diplomacii mezi oběma zeměmi. Česko-kubánské diplomatické vztahy prošly velice zajímavým a ojedinělým vývojem. Práce je rozdělena na 2 hlavní částí. Ta první shrnuje diplomatické a následně i ekonomické vztahy před rokem 1989, druhá část je zaměřena na období po sametové revoluci. Cílem mojí práce je zjištění, jestli lze v blízké době očekávat významné zlepšení vzájemných česko-kubánských vztahů.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses