Refaktoring databází - Paulavets, Anastasiya; Palovská, Helena, 1959-; Krch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou refaktoringu databází. Její cílem je popsat možnosti refaktorování stávajícího databázového schématu a ukázat použití jednotlivých refaktorování na vlastních příkladech. Nejprve uvádím definici refaktorování databáze a přehled kategorií refaktoringu. Následuje popis jednotlivých refaktorování. Kapitola 8 obsahuje větší příklad refaktoringu databáze, kde místo pouhého naznačení postupu uvádím také SQL skripty pro aktualizaci schématu databáze a migraci dat.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses