Databázové abstrakční vrstvy pro PHP - Ježek, David; Palovská, Helena, 1959-; Burkoň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem a přínosem bakalářské práce je vysvětlení, co jsou databázové abstrakční vrstvy a jaké výhody i nevýhody přinášejí, a srovnání nejčastěji používaných databázových abstrakčních vrstev pro PHP. Pro větší názornost je text doplněný i příklady zápisu zdrojového kódu. Práce může sloužit jako podklad pro rozhodování, zda databázovou vrstvu v projektu použít, popř. kterou zvolit. Může být též příručkou pro programátory, kteří chtějí s databázovými abstrakčními vrstvami začít pracovat.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses