Podnikatelský záměr - internetový obchod - Písařík, Marek (2012)
V bakalářské práci se budu věnovat tvorbě podnikatelského plánu. Samotný podnikatelský záměr bude zaměřen na internetový obchod s potravinami. Principem služby je provedení nákupu skrze webovou aplikaci, s následným dovozem zákazníkovi až ke dveřím bytu. Cílem práce bude jednak teoretický základ vysvětlující principy tvorby podnikatelského plánu v oboru podnikání na internetu, možnosti pořízení a provozování aplikace. V praktické části pak sestavení business plánu v takové podobě, ve které by bylo možné jej zanést potenciálnímu investorovi, s reálnou šancí na získání investice.