Podnikatelský záměr - internetový obchod - Písařík, Marek; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
V bakalářské práci se budu věnovat tvorbě podnikatelského plánu. Samotný podnikatelský záměr bude zaměřen na internetový obchod s potravinami. Principem služby je provedení nákupu skrze webovou aplikaci, s následným dovozem zákazníkovi až ke dveřím bytu. Cílem práce bude jednak teoretický základ vysvětlující principy tvorby podnikatelského plánu v oboru podnikání na internetu, možnosti pořízení a provozování aplikace. V praktické části pak sestavení business plánu v takové podobě, ve které by bylo možné jej zanést potenciálnímu investorovi, s reálnou šancí na získání investice.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses