Podnikatelský plán multifunkčního sportovního centra - Janečka, Jan; Kotáb, Jiří; Šlégr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu multifunkčního sportovního centra s následným hodnocením investice finančních prostředků do tohoto záměru. Nejprve se sestaví stručný organizační plán, který představí převáţně podnik z hlediska technického, co se formy podnikání a organizační struktury týče. Současně s tím odhalí formu zaměstnávání a práce v centru. Na tento organizační plán naváţe marketingový, který opět stručně představí projekt z hlediska produktu, tedy poskytovaných sluţeb, jejich cen a předpokládané vytíţenosti. Také lehce naznačí směrování reklamní kampaně. Ve finančním plánu se sestaví plánové rozvahy, výkazy zisku a ztráty a plány cash flow na 5 let, a pomocí statických a dynamických metod se investice do projektu zhodnotí. V poslední části je provedena citlivostní analýza NPV a SWOT analýza. S určitými předpoklady je investice do tohoto projektu rentabilní.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses