Firemní kultura - Dobrovolskaya, Yana (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá pojmem firemní kultury. V teoretické části jsem se zaměřila na vysvětlení pojmu firemní kultury, její hmotné a nehmotné součásti, charakteristiku a typologií podle vybraných autorů. Praktická část moje práce je věnována průzkumu stavu firemní kultury v běloruských podnicích a vytvoření doporučení pro zlepšení stavu firemní kultury, což je přínosem mé bakalářské práce. V průběhu vytvoření práce podařilo se mi stanovit svou vlastní definici firemní kultury, která je přivedena v práci.