Firemní kultura - Dobrovolskaya, Yana; Antušák, Emil, 1948-; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá pojmem firemní kultury. V teoretické části jsem se zaměřila na vysvětlení pojmu firemní kultury, její hmotné a nehmotné součásti, charakteristiku a typologií podle vybraných autorů. Praktická část moje práce je věnována průzkumu stavu firemní kultury v běloruských podnicích a vytvoření doporučení pro zlepšení stavu firemní kultury, což je přínosem mé bakalářské práce. V průběhu vytvoření práce podařilo se mi stanovit svou vlastní definici firemní kultury, která je přivedena v práci.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses