Optimalizácia Google AdSense - Klaučo, Jakub; Žamberský, Martin; Novák, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cieľom tejto práce je popísať možnosti internetovej reklamy pri speňažovaní webo-vého obsahu pre menších vlastníkov internetových stránok. Ukazuje možnosti späté s využitím Google AdSense a popisuje typy reklamy a jej optimalizáciu. Práca je dele-ná na tri hlavné celky, kde cieľom prvého je popísať súčasne používané formy inter-netovej reklamy a typy reklamy v reklamnom systéme Google AdSense. V druhom celku sa nachádza ukážka možností internej a externej optimalizácie reklamy. V poslednom celku bude popísané testovanie a vyhodnotenie navrhnutého optimali-začného riešenia, ktoré bude overené v prostredí Slovenského internetu.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses