Kritický pohľad na meradlá úspechu v neziskovej organizácii AIESEC Praha - Angelovič, Juraj (2012)
Cieľom práce je kriticky zhodnotiť meradlá úspechu a indikátory výkonnosti procesu realizácie firemných stáží v neziskovej organizácii AIESEC Praha. Sú tu rozobraté faktory motivácie členov k práci pre neziskovú organizáciu v súvislosti s aktívnou motivačnou politikou AIESEC Praha. Ďalej sú definované pojmy ako kritické faktory úspechu a kľúčové indikátory výkonnosti, ktoré sú skúmané v jednotlivých fázach procesu realizácie firemných stáží v AIESEC Praha s dôrazom na ich konzistenciu a previazanosť na globálnu víziu organizácie. V závere je popísaný návrh kvalitatívne lepšieho systému indikátorov výkonnosti a meradiel úspechu sledovaného procesu.