Kritický pohľad na meradlá úspechu v neziskovej organizácii AIESEC Praha - Angelovič, Juraj; Stránský, Jakub, 1978-; Fous, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cieľom práce je kriticky zhodnotiť meradlá úspechu a indikátory výkonnosti procesu realizácie firemných stáží v neziskovej organizácii AIESEC Praha. Sú tu rozobraté faktory motivácie členov k práci pre neziskovú organizáciu v súvislosti s aktívnou motivačnou politikou AIESEC Praha. Ďalej sú definované pojmy ako kritické faktory úspechu a kľúčové indikátory výkonnosti, ktoré sú skúmané v jednotlivých fázach procesu realizácie firemných stáží v AIESEC Praha s dôrazom na ich konzistenciu a previazanosť na globálnu víziu organizácie. V závere je popísaný návrh kvalitatívne lepšieho systému indikátorov výkonnosti a meradiel úspechu sledovaného procesu.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses