Motivační funkce manažerského řídicího systému v obchodní organizaci - Potužník, Ondřej; Stránský, Jakub, 1978-; Svobodová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zabývá motivačními funkcemi v manažerském řídicím systému ve skutečné firmě. V úvodní teoretické části je popsáno několik poznatků a pojmů, úzce související s obsahem hlavní části práce. Hlavním cílem práce je samotný popis a fungování sledované obchodní společnosti v oblasti vytváření výsledků pod vlivem motivačních funkcí. Tyto funkce působí na oblastní manažery, jakožto na zaměstnance, kteří tyto výsledky vytvářejí. Prověření vazby systému měření výsledků a motivačního systému (což je jeden z cílů této práce) je popsáno v závěru. Zde je mimo jiné popsána i vazba mezi teoretickými poznatky a skutečně vykonávanými činnostmi sledované obchodní společnosti.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses