Změny daňového zatížení práce po roce 2015 - Dubinová, Petra; Vančurová, Alena, 1957-; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá změnou daňového zatížení práce po roce 2015. Mým hlavním cílem je porovnání celkového odvodového zatížení mezi rokem 2012 a 2015. V první části popisuji změny, které nastanou v důsledku daňové reformy. Porovnávám konstrukci daně a pojistného před a po reformě. Následně analyzuji dopad těchto změn na jednotlivé poplatníky. V jednotlivých podkapitolách jsem si vybrala zaměstnance nebo osoby samostatně výdělečně činné uplatňující různé slevy a odpočty. Komparaci provádím pomocí ukazatele daňové progresivity a efektivní daňové sazby.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses