Komunikace a proces řízení vztahů se zákazníky ve vybrané společnosti - Hladník, Michael; Skokanová, Dagmar; Záhorová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
V dnešní ekonomice jsou zákazníci klíčem k budoucímu úspěchu firmy. Správná komunikace a řízení vztahů se zákazníky (CRM) může poskytnout vhodné poznatky, které povedou k určité konkurenční výhodě. Při vhodném zavedení, použití a podpoře CRM dojde k významné výhodě i pro uživatele. Cílem této práce je navrhnout způsob, jak zlepšit komunikaci a řízení vztahů se zákazníky pomocí technologií, procesů, lidských zdrojů a komunikačních nástrojů. Pomocí teoretické části podpořené praktickým výzkumem (rozhovor a dotazníkové šetření ve společnosti Stavtrans), byly následně navrhnuty změny.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses