Rozdíl mezi efektivitou pracovníků ve veřejné správě a v soukromém sektoru - Abrahám, Pavel; Vláčil, Jan, 1943-; Sekyra, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se věnuje tématu - Rozdíl mezi efektivitou pracovníků ve veřejné správě a v soukromém sektoru. V případě, že zaměstnanci konkrétní organizace budou pracovat efektivně, může se samotná organizace daleko lépe rozvíjet a posléze může dojít i k rozvoji samotných zaměstnanců. Cílem mé diplomové práce je zjistit, zda se efektivněji chovají při své práci zaměstnanci ve veřejné správě či v soukromém sektoru. V teoretické části vyjmenuji několik možných faktorů, které mohou značně ovlivnit efektivní činnost obou skupin zaměstnanců. V praktické části se již na základě dotazníkového průzkumu budu snažit popsat, kteří zaměstnanci se chovají při své práci efektivněji. Případně, jaké kroky by se daly učinit, aby byli zaměstnanci své organizaci více prospěšní.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses