Real-time webové aplikace - Procházka, Tomáš; Mittner, Jan; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Svou práci zaměřuji na dva vybrané servery, díky kterým je možné dosáhnout real-time komunikace mezi klientem a serverem. Mým cílem je především obeznámit programátory PHP aplikací s problematikou real-time komunikace na internetu, poukázat na odlišnosti od programování klasických PHP aplikací a zaměřit se především na praktickou stránku problému. Abych toho dosáhl, strukturoval jsem celou práci tak, že nejdříve vysvětlím minimum potřebné teorie, a poté se budu věnovat praktickým ukázkám, které řádně oko- mentuji. Vlastní přínos pak vidím především všabloně pro webové stránky běžící v prostředí Node.js, která může být použita jako startovní bod každé webové prezentace.
Vedoucí práce: Jan Mittner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses