Finanční analýza podniku Rodinný pivovar BERNARD a. s. - Polách, Petr (2012)
Cílem této práce je posoudit finanční zdraví firmy Rodinný pivovar BERNARD, a.s. v letech 2006 -- 2010 za použití poměrových a rozdílových ukazatelů, analýzy bankrotních modelů, pyramidového rozkladu ROE a mezipodnikového srovnání a zhodnotit silné a slabé stránky, včetně doporučení pro jejich zlepšení. Finanční analýza je zpracována pro externího uživatele z dat výročních zpráv.