Finanční analýza podniku Rodinný pivovar BERNARD a. s. - Polách, Petr; Špička, Jindřich, 1981-; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je posoudit finanční zdraví firmy Rodinný pivovar BERNARD, a.s. v letech 2006 -- 2010 za použití poměrových a rozdílových ukazatelů, analýzy bankrotních modelů, pyramidového rozkladu ROE a mezipodnikového srovnání a zhodnotit silné a slabé stránky, včetně doporučení pro jejich zlepšení. Finanční analýza je zpracována pro externího uživatele z dat výročních zpráv.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses