Podnikání v regionu Příbram - Císařová, Markéta; Macháček, Jaroslav; Kislingerová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá podnikáním v regionu Příbram jako klíčovým faktorem regionálního rozvoje. Zkoumá historii, vývoj a současnost podnikání v regionu Příbram. Je zde analyzováno podnikatelské prostředí v Příbrami, jeho přínos pro region a jeho obyvatele. Součástí analýzy je hodnocení vlivu nejvýznamnějších firem, které působí v tomto regionu a ovlivňují život v městě Příbrami a v jeho okolí.
Vedoucí práce: Jaroslav Macháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses