Analýza a návrh podnikového IS na bázi Microsoft SharePoint Server 2010 - Malý, Jan (2012)
Cílem práce je analyzovat činnosti probíhající ve fázi analýzy a návrhu podnikového in-formačního systému na bázi MS SharePoint 2010 a jejich vzájemnou interakci v kontextu podnikového prostředí. Na základě této analýzy specifikovat jednotlivé kroky analýzy a návrhu a jejich aplikaci ukázat na praktickém příkladu nasazení MS SharePoint 2010 ve firmě Algotech, s. r. o. Teoretická část práce se zabývá kategorizací produktu v rámci pod-nikové informatiky, analýzou jeho postavení na trhu, obchodními podmínkami užívání produktu, funkcionalitou technologie a analýzou jednotlivých složek analýzy a návrhu podnikového informačního systému realizovaného na platformě MS SharePoint 2010. Praktická část je pak aplikací nabytých znalostí v reálném prostředí implementace produktu.