Analýza a návrh podnikového IS na bázi Microsoft SharePoint Server 2010 - Malý, Jan; Pour, Jan; Paleček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem práce je analyzovat činnosti probíhající ve fázi analýzy a návrhu podnikového in-formačního systému na bázi MS SharePoint 2010 a jejich vzájemnou interakci v kontextu podnikového prostředí. Na základě této analýzy specifikovat jednotlivé kroky analýzy a návrhu a jejich aplikaci ukázat na praktickém příkladu nasazení MS SharePoint 2010 ve firmě Algotech, s. r. o. Teoretická část práce se zabývá kategorizací produktu v rámci pod-nikové informatiky, analýzou jeho postavení na trhu, obchodními podmínkami užívání produktu, funkcionalitou technologie a analýzou jednotlivých složek analýzy a návrhu podnikového informačního systému realizovaného na platformě MS SharePoint 2010. Praktická část je pak aplikací nabytých znalostí v reálném prostředí implementace produktu.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses