Strategická a finanční analýza Green Ways s.r.o. - Langer, Petr; Bobek, Michal; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této bakalářské práce je provedení strategické a finanční analýzy české společnosti Green Ways s.r.o. Práce je rozdělná do tří částí. První teoretická část je zaměřená na metodiku provedení obou analýz. Následující část je věnována strategické analýze, kde se autor věnuje vnějšímu a vnitřnímu potenciálu společnosti. Tato část je zakončena SWOT analýzou. Ve finanční analýze se práce zabývá finančními výsledky společnosti v letech 2008 až 2010. Nejprve je provedena horizontální a vertikální analýza účetních výkazů a poté analýza poměrových ukazatelů se zaměřením na finanční výkonnost a stabilitu podniku. Finanční analýza je zakončena srovnáním v rámci odvětví. V závěru práce jsou shrnuty výsledky předchozího zkoumání a posouzena perspektiva společnosti do budoucna.
Vedoucí práce: Michal Bobek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses