Přínosy a slabiny mezinárodní spravedlnosti při řešení genocidy ve Rwandě - případová studie - Podlešáková, Eliška; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Kochan, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá mezinárodní spravedlností reprezentovanou ad hoc Mezinárodním soudním tribunálem pro Rwandu, který zde byl založen krátce po genocidě roku 1994. První část řeší popis pojmů genocida a zločin proti lidskosti. Další je zaměřena na události spojené s genocidou ve Rwandě. Zbylé části jsou pak založeny na činnosti Mezinárodního soudního tribunálu pro Rwandu.
Vedoucí práce: Štěpánka Zemanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses