Finanční analýza podniku UVAX, s.r.o. - Skříček, Jiří; Boukal, Petr, 1962-2022; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je zpracovat finanční analýzu podniku UVAX, s.r.o. v letech 2007 -- 2011 za použití poměrových ukazatelů, analýzy bankrotních a bonitních modelů, pyramidového rozkladu ROE, mezipodnikového srovnání a uvést doporučení pro další finanční řízení a zhodnotit podnik z hlediska potencionálního investora. Práce je kromě úvodu a závěru rozdělená na dvě hlavní části. Jedná se o část teoretickou, kde je daná problematika zpracovaná pomocí odborné literatury a dalších zdrojů. Druhá část je praktická, kde se nabyté poznatky z první části aplikují na konkrétní podnik.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses