Filmová a televizní produkce a distribuce v ČR po roce 1989 společnosti Frmol, s. r. o. a Armada Films, s. r. o. - Šaman, Matěj; Hanzlík, Jan, 1979-; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato práce pojednává o filmovém a televizním trhu v České republice po roce 1989. Zaměřuje se na popis a význam produkčních společností a následně přibližuje dění na poli distribuce audiovizuálních děl. Rovněž se věnuje televizním společnostem z hlediska produkce a koprodukce českých filmů. V praktické části pak formou rozhovorů mapuje dvě odlišné produkční společnosti a srovnává jejich přístup k práci. Závěrem pak na základě dalšího rozhovoru analyzuje možnosti, které se naskýtají nově vzniklým produkčním společnostem v již tak konkurenčním prostředí.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses